• Welkom op de website van Spiro

    Spiro B.V. is een moderne, vooruitstrevende onderneming opererend binnen de metaalsector. Gevestigd in het drentse Emmen ontwikkeld Spiro specialistische machines die aan kwalitatief hoogwaardige standaarden voldoen.


  • Hydratech Toploader

    Het “Hydratech Toploader” systeem is een economische oplossing voor het eenvoudig opslaan en transporteren van allerhande los gestorte goederen zoals compost, houtsnippers en zaagmeel, kunstmest, houtskool, vezels, boomschors, SRF/RDF etc.
  • Tram en Spoor

    Een gespecialiseerde activiteit van Spiro b.v. is de productie van een breed gamma van producten voor tram en spoor. Voor deze sector worden in eigen huis ca. 350 verschillende onderdelen gefabriceerd.Spiro Floor
Spirofloor is het meest moderne en multifunctionele laad- en lossysteem binnen de huidige vuilverwerkings industrie.
Meer
IMG_4026
Hydratech Toploader
Het “Hydratech Toploader” systeem is een economische oplossing voor het eenvoudig opslaan en transporteren van allerhande los gestorte goederen zoals compost, houtsnippers…
Meer

Reservewieldragers
Spiro B.V. produceert en verkoopt reservewieldragers voor opleggers. Deze dragers zijn lichtgewicht, volbad gegalvaniseerd en worden geleverd inclusief klemplaten.
Meer

Tram en Spoor
Een gespecialiseerde activiteit van Spiro b.v. is de productie van een breed gamma van producten voor tram en spoor.
Meer